Проста, але неймовірна смачна запіканка з кабачків та фаршу. Усі продукти просто ідеально поєднуються!
Інгредієнти:
Приготування:
Дрібно нарізану цибулю обсмажуємо на олії при середньому вогні кілька хвилин.
Потім додаємо печериці нарізані невеликими шматочками, обсмажуємо. Гриби зменшаться і стануть золотистими. Тоді в кінці можна посолити, поперчити до смаку і зняти з вогню.
Потім окремо потрібно трохи обсмажити фарш індички або курячий, постійно помішуючи. Додамо столову ложку без гірки томатної пасти, кілька зубчиків часнику через прес, сіль, перець та перемішаємо. Обсмажуємо ще хвилину і знімаємо, довго готувати фарш не потрібно, тому що він приготується в духовці.
Кабачки потрібно нарізати круглими скибочками завтовшки до 5 мм і викласти першим шаром у форму для запікання змащену олією.
Потім викладаємо обсмажений фарш, а поверх нього обсмажені гриби.
Закриваємо шаром кабачків.
Приготуємо соус: до сметани додамо сіль, часник та зелень (у мене кріп, але можна взяти будь-яку). Цим соусом заливаємо запіканку та акуратно розподіляємо тонким шаром.
Готуємо в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці 30-35 хвилин до м’якості кабачків, орієнтуйтесь на духовку.
Смачного!
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…