Проста, але неймовірна смачна запіканка з кабачків та фаршу. Усі продукти просто ідеально поєднуються!
Інгредієнти:
Приготування:
Дрібно нарізану цибулю обсмажуємо на олії при середньому вогні кілька хвилин.
Потім додаємо печериці нарізані невеликими шматочками, обсмажуємо. Гриби зменшаться і стануть золотистими. Тоді в кінці можна посолити, поперчити до смаку і зняти з вогню.
Потім окремо потрібно трохи обсмажити фарш індички або курячий, постійно помішуючи. Додамо столову ложку без гірки томатної пасти, кілька зубчиків часнику через прес, сіль, перець та перемішаємо. Обсмажуємо ще хвилину і знімаємо, довго готувати фарш не потрібно, тому що він приготується в духовці.
Кабачки потрібно нарізати круглими скибочками завтовшки до 5 мм і викласти першим шаром у форму для запікання змащену олією.
Потім викладаємо обсмажений фарш, а поверх нього обсмажені гриби.
Закриваємо шаром кабачків.
Приготуємо соус: до сметани додамо сіль, часник та зелень (у мене кріп, але можна взяти будь-яку). Цим соусом заливаємо запіканку та акуратно розподіляємо тонким шаром.
Готуємо в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці 30-35 хвилин до м’якості кабачків, орієнтуйтесь на духовку.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…