Коли є трохи вільного часу, готую смачну закусочку із листкового тіста із грибами. Рідні люблять – з’їдають зі столу все відразу! Приготувати просто, і інгредієнти не дорогі.
Обов’язково спробуйте цю смакоту! Вам точно сподобається.
Інгредієнти:
Приготування:
Печериці дрібно ріжемо і кладемо на сковорідку з олією. Смажимо до потемніння.
Цибулю дрібно нарізаємо та обсмажуємо з грибами. Насипаємо солі і додаємо сметанку, розмішуємо та викладаємо у тарілку.
З листкового тіста вирізаємо кружки.
Перекладаємо на лист з пергаментом і змащуємо збитим яйцем (не торкаючись серединки).
У серединки викладаємо грибну начинку та зверху тертий сир. Запікаємо двадцять хвилин при ста вісімдесяти градусах. Зверху за своїм бажанням можна прикрасити подрібненою зеленню.
Смачного!!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…