Швидка вечеря, яку можна готувати хоч щодня, не займе багато часу.
Інгредієнти:
Приготування:
Нарізаю капусту соломкою, додаю сіль і трохи мну руками капусту. І залишаю поки що стояти на столі.
Викладаю печериці на сковорідку з олією. Солю, перчу та готую під закритою кришкою хвилин 10. Перемішую та смажу гриби вже без кришки до випаровування рідини.
Нарізаю цибулю, моркву, солодкий перець і додаю до капусти. Додаю 50 мл олії, перемішую і перекладаю в пакет для запікання. Додаю смажені гриби та зав’язую пакет.
Роблю голкою отвори і відправляю в духовку на 40 хвилин при 180 ° С.
Поки капуста запікається, я готую картоплю. Розрізаю картоплю на 2 частини та роблю надрізи.
Змішую рослинну олію, сіль, перець, часник та італійські трави. Змащую картоплю і викладаю на лист (на папір для випічки).
Посипаю сиром і відправляю в духовку на 30 хвилин 180 ° С.
Мінімум часу, сил і продуктів та чудова вечеря на столі.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…