Сьогодні приготувала шикарні булочки з начинкою з того, що було в холодильнику. Вийшли чудово смачними, м’якими і повітряними. Готуються швидко, легко та бюджетні продукти.
Приготування:
Приготування:
У яйце додаємо цукор, сіль та терту апельсинову цедру, розмішуємо.
Додаємо олію, кефір, соду і розмішуємо.
Поступово насипаємо борошно, розмішуємо, замісивши тісто. Залишаємо на 15 хвилин під плівкою.
Розкочуємо тісто і вирізаємо кола.
Смажимо кружальця на невеликому вогні з двох сторін до золотистої скоринки.
За бажанням усередині робимо поглиблення і заливаємо начинкою (у мене шоколадна паста, можна взяти джем, варене згущене молоко і так далі).
Охолоджені булочки прикрашаємо цукровою пудрою (за власним бажанням).
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…