Сьогодні приготувала шикарні булочки з начинкою з того, що було в холодильнику. Вийшли чудово смачними, м’якими і повітряними. Готуються швидко, легко та бюджетні продукти.
Приготування:
Приготування:
У яйце додаємо цукор, сіль та терту апельсинову цедру, розмішуємо.
Додаємо олію, кефір, соду і розмішуємо.
Поступово насипаємо борошно, розмішуємо, замісивши тісто. Залишаємо на 15 хвилин під плівкою.
Розкочуємо тісто і вирізаємо кола.
Смажимо кружальця на невеликому вогні з двох сторін до золотистої скоринки.
За бажанням усередині робимо поглиблення і заливаємо начинкою (у мене шоколадна паста, можна взяти джем, варене згущене молоко і так далі).
Охолоджені булочки прикрашаємо цукровою пудрою (за власним бажанням).
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…