Рецепт “Жюльєна” – це чудова ідея для створення оригінального та смачного обіду або вечері. Ця страва поєднує в собі хрустку булочку, ніжну начинку з курятиною та грибами, а також сирний вершковий соус, який робить її надзвичайно апетитною.
Інгредієнти:
Приготування:
Нарізаємо куряче філе кубиками, а гриби – дрібними кубиками. Сир натираємо на терці. Підсмажуємо філе. Гриби підсмажуємо окремо. Розігріваємо молоко, додаємо по столовій ложці борошна та перемішуємо вінчиком. В кінці додаємо вершкове масло, перець і сіль. Витягаємо м’якуш з булочок. Змащуємо всередині соусом. Викладаємо куряче філе на дно булочки, після цього підсолюємо та поливаємо соусом. Зверху викладаємо гриби, знову поливаємо соусом. Посипаємо сиром. Запікаємо в духовці 15 хвилин при 190°С.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…