Рецепти

Жюльєн в булочках

Рецепт “Жюльєна” – це чудова ідея для створення оригінального та смачного обіду або вечері. Ця страва поєднує в собі хрустку булочку, ніжну начинку з курятиною та грибами, а також сирний вершковий соус, який робить її надзвичайно апетитною.

Інгредієнти:

  • Булочки – 2 шт
  • Гриби – 5 шт
  • Філе куряче – 1 шт
  • Твердий сир – 100 г
  • Молоко – 400 мл
  • Борошно – 4 ст.л
  • Вершкове масло – 30 г
  • Сіль, перець – на свій смак

Приготування:

Нарізаємо куряче філе кубиками, а гриби – дрібними кубиками. Сир натираємо на терці. Підсмажуємо філе. Гриби підсмажуємо окремо. Розігріваємо молоко, додаємо по столовій ложці борошна та перемішуємо вінчиком. В кінці додаємо вершкове масло, перець і сіль. Витягаємо м’якуш з булочок. Змащуємо всередині соусом. Викладаємо куряче філе на дно булочки, після цього підсолюємо та поливаємо соусом. Зверху викладаємо гриби, знову поливаємо соусом. Посипаємо сиром. Запікаємо в духовці 15 хвилин при 190°С.

Останні новини

Якісний ремонт бутіку в Києві під ключ: з чого складається і в кого замовити

Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…