Рецепт “Жюльєна” – це чудова ідея для створення оригінального та смачного обіду або вечері. Ця страва поєднує в собі хрустку булочку, ніжну начинку з курятиною та грибами, а також сирний вершковий соус, який робить її надзвичайно апетитною.
Інгредієнти:
Приготування:
Нарізаємо куряче філе кубиками, а гриби – дрібними кубиками. Сир натираємо на терці. Підсмажуємо філе. Гриби підсмажуємо окремо. Розігріваємо молоко, додаємо по столовій ложці борошна та перемішуємо вінчиком. В кінці додаємо вершкове масло, перець і сіль. Витягаємо м’якуш з булочок. Змащуємо всередині соусом. Викладаємо куряче філе на дно булочки, після цього підсолюємо та поливаємо соусом. Зверху викладаємо гриби, знову поливаємо соусом. Посипаємо сиром. Запікаємо в духовці 15 хвилин при 190°С.
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…
Український співак MELOVIN заінтригував своїх шанувальників несподіваним зізнанням, яке викликало чимало питань та припущень. 21…
Грушевий торт з лимонним кремом — це ідеальний десерт для поціновувачів ніжної текстури та легких…
Пряне імбирне печиво — це чудовий варіант для зимових свят, наповнений ароматами спецій і солодкого…
Плов — це смачна та ситна страва, яка вразить своєю ароматністю і збалансованим смаком. Завдяки…
Українська акторка Наталка Денисенко відверто висловилася щодо тих колег, які зрадили Україну під час війни,…