Нове

Жюльєн в булочках

Рецепт “Жюльєна” – це чудова ідея для створення оригінального та смачного обіду або вечері. Ця страва поєднує в собі хрустку булочку, ніжну начинку з курятиною та грибами, а також сирний вершковий соус, який робить її надзвичайно апетитною.

Інгредієнти:

  • Булочки – 2 шт
  • Гриби – 5 шт
  • Філе куряче – 1 шт
  • Твердий сир – 100 г
  • Молоко – 400 мл
  • Борошно – 4 ст.л
  • Вершкове масло – 30 г
  • Сіль, перець – на свій смак

Приготування:

Нарізаємо куряче філе кубиками, а гриби – дрібними кубиками. Сир натираємо на терці. Підсмажуємо філе. Гриби підсмажуємо окремо. Розігріваємо молоко, додаємо по столовій ложці борошна та перемішуємо вінчиком. В кінці додаємо вершкове масло, перець і сіль. Витягаємо м’якуш з булочок. Змащуємо всередині соусом. Викладаємо куряче філе на дно булочки, після цього підсолюємо та поливаємо соусом. Зверху викладаємо гриби, знову поливаємо соусом. Посипаємо сиром. Запікаємо в духовці 15 хвилин при 190°С.

Нове

Популярне