Інгредієнти:
На 4 порції
Приготування:
Нарізаємо куряче філе невеликими шматочками, солимо, перчимо. Цибулю дрібною нарізаю, печериці ріжу вздовж по шапочці.
Відправляємо все наше нарізане овочеве багатство на дві сковороди — в одній обсмажуватиметься курочка до золотистої скоринки, в іншій — цибуля та печериці.
Одночасно готуємо соус — до майонезу додаємо трохи холодної кип’яченої води та приправу. Консистенція в результаті має бути як у рідкої сметани. І натираємо сир.
Тим часом у нас уже готові курка та гриби. Тепер додаємо гриби з цибулею до курочки і перемішуємо.
Потім розкладаємо по формах. Заправляємо майонезом з травами, посипаємо зверху тертим сиром.
Відправляємо в розігріту до 180ºC (тільки верхній підігрів) міні-пічку. За хвилин десять все готово! Підрум’янилося і ароматно пахне.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…