Інгредієнти:
На 4 порції
- Куряче філе – 300 г
- Печериці свіжі – 150 г
- Цибуля – 1 невелика цибулина
- Майонез – 150 г
- Приправа – за смаком
- Сир твердий будь-який – 80 г
- Кип’ячена вода
- Сіль, перець чорний мелений – за смаком
Приготування:
Нарізаємо куряче філе невеликими шматочками, солимо, перчимо. Цибулю дрібною нарізаю, печериці ріжу вздовж по шапочці.
Відправляємо все наше нарізане овочеве багатство на дві сковороди — в одній обсмажуватиметься курочка до золотистої скоринки, в іншій — цибуля та печериці.
Одночасно готуємо соус — до майонезу додаємо трохи холодної кип’яченої води та приправу. Консистенція в результаті має бути як у рідкої сметани. І натираємо сир.
Тим часом у нас уже готові курка та гриби. Тепер додаємо гриби з цибулею до курочки і перемішуємо.
Потім розкладаємо по формах. Заправляємо майонезом з травами, посипаємо зверху тертим сиром.
Відправляємо в розігріту до 180ºC (тільки верхній підігрів) міні-пічку. За хвилин десять все готово! Підрум’янилося і ароматно пахне.
Смачного!