Нове

Жюльєн без клопоту – як просто і швидко приготувати вишукану страву

Інгредієнти:

На 4 порції

  • Куряче філе – 300 г
  • Печериці свіжі – 150 г
  • Цибуля – 1 невелика цибулина
  • Майонез – 150 г
  • Приправа – за смаком
  • Сир твердий будь-який – 80 г
  • Кип’ячена вода
  • Сіль, перець чорний мелений – за смаком

Приготування:

Нарізаємо куряче філе невеликими шматочками, солимо, перчимо. Цибулю дрібною нарізаю, печериці ріжу вздовж по шапочці.

Відправляємо все наше нарізане овочеве багатство на дві сковороди — в одній обсмажуватиметься курочка до золотистої скоринки, в іншій — цибуля та печериці.

Одночасно готуємо соус — до майонезу додаємо трохи холодної кип’яченої води та приправу. Консистенція в результаті має бути як у рідкої сметани. І натираємо сир.

Тим часом у нас уже готові курка та гриби. Тепер додаємо гриби з цибулею до курочки і перемішуємо.

Потім розкладаємо по формах. Заправляємо майонезом з травами, посипаємо зверху тертим сиром.

Відправляємо в розігріту до 180ºC (тільки верхній підігрів) міні-пічку. За хвилин десять все готово! Підрум’янилося і ароматно пахне.

Смачного!

Нове

Популярне