Соковите та ніжне м’ясо по-французьки. Показую свій улюблений рецепт приготування цієї страви
Інгредієнти:
Приготування:
Гриби промити, нарізати (не дрібно), обсмажити до золотистого кольору на суміші рослинного та вершкового масел. Смажимо 3-4 хвилини на сильному вогні.
Куряче філе промити, обсушити за допомогою паперового рушника, нарізати кубиками.
Обсмажити цибулю до золотистого кольору, викласти курку, обсмажити 5 хвилин на сильному вогні.
До курки викласти гриби, додати борошно, зелень, перемішати, готувати на середньому вогні 10 хвилин.
Потім посолити, поперчити, додати сметану, вершки, перемішати, готувати на середньому вогні 5 хвилин.
Твердий та плавлений сир натерти на великій тертці. Посипати блюдо сиром, готувати до розплавлення сиру (приблизно 3-5 хвилин).
Дуже смачно! Найніжніша курочка у вершковому соусі. Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…