Нове

Жульєн з куркою та грибами на сковороді

Соковите та ніжне м’ясо по-французьки. Показую свій улюблений рецепт приготування цієї страви

Інгредієнти:

  • Філе курки – 500 г
  • печериці – 500 г
  • сметана будь-якої жирності – 200 г
  • вершки – 150 мл
  • сир твердий – 100 г
  • сир плавлений – 50 г
  • цибуля – 1 шт
  • борошно – 1 ч. л.
  • зелень – за смаком
  • сіль, перець – за смаком
  • вершкове масло – 30 г

Приготування:

Гриби промити, нарізати (не дрібно), обсмажити до золотистого кольору на суміші рослинного та вершкового масел. Смажимо 3-4 хвилини на сильному вогні.

Куряче філе промити, обсушити за допомогою паперового рушника, нарізати кубиками.

Обсмажити цибулю до золотистого кольору, викласти курку, обсмажити 5 хвилин на сильному вогні.

До курки викласти гриби, додати борошно, зелень, перемішати, готувати на середньому вогні 10 хвилин.

Потім посолити, поперчити, додати сметану, вершки, перемішати, готувати на середньому вогні 5 хвилин.

Твердий та плавлений сир натерти на великій тертці. Посипати блюдо сиром, готувати до розплавлення сиру (приблизно 3-5 хвилин).

Дуже смачно! Найніжніша курочка у вершковому соусі. Смачного!

Нове

Популярне