Соковите та ніжне м’ясо по-французьки. Показую свій улюблений рецепт приготування цієї страви
Інгредієнти:
- Філе курки – 500 г
- печериці – 500 г
- сметана будь-якої жирності – 200 г
- вершки – 150 мл
- сир твердий – 100 г
- сир плавлений – 50 г
- цибуля – 1 шт
- борошно – 1 ч. л.
- зелень – за смаком
- сіль, перець – за смаком
- вершкове масло – 30 г
Приготування:
Гриби промити, нарізати (не дрібно), обсмажити до золотистого кольору на суміші рослинного та вершкового масел. Смажимо 3-4 хвилини на сильному вогні.
Куряче філе промити, обсушити за допомогою паперового рушника, нарізати кубиками.
Обсмажити цибулю до золотистого кольору, викласти курку, обсмажити 5 хвилин на сильному вогні.
До курки викласти гриби, додати борошно, зелень, перемішати, готувати на середньому вогні 10 хвилин.
Потім посолити, поперчити, додати сметану, вершки, перемішати, готувати на середньому вогні 5 хвилин.
Твердий та плавлений сир натерти на великій тертці. Посипати блюдо сиром, готувати до розплавлення сиру (приблизно 3-5 хвилин).
Дуже смачно! Найніжніша курочка у вершковому соусі. Смачного!