Незвичайний рецепт приготування Жульєна. Не складний, дуже смачний і водночас ситний.
Інгредієнти:
Приготування:
Відварюємо грудку в підсоленій воді до готовності, шкірку знімаємо вона нам не потрібна.
Відокремлюємо м’ясо від кісток і дрібно ріжемо.
Цибулю шаткуємо і обсмажуємо в сковороді на олії. До цибулі додаємо дрібно різані гриби, обсмажуємо до випаровування соку.
Далі додаємо курку, сметану все добре перемішуємо і тушкуємо 15 хвилин.
Готуємо булочки, обрізаємо верхівки та прибираємо м’якуш. Натираємо сир на великій тертці.
Розкладаємо готовий жульєн у булочки посипаємо сиром і відправляємо в розігріту духовку до 180 градусів випікатися до рум’яної скоринки приблизно близько 5 хвилин.
Жульєн у булочках готовий.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…