Незвичайний рецепт приготування Жульєна. Не складний, дуже смачний і водночас ситний.
Інгредієнти:
- Курка
- Гриби свіжі
- Сметана
- Сир твердих сортів
- Цибуля ріпчаста
- Булочки
- Рослинна олія
- Спеції до смаку
Приготування:
Відварюємо грудку в підсоленій воді до готовності, шкірку знімаємо вона нам не потрібна.
Відокремлюємо м’ясо від кісток і дрібно ріжемо.
Цибулю шаткуємо і обсмажуємо в сковороді на олії. До цибулі додаємо дрібно різані гриби, обсмажуємо до випаровування соку.
Далі додаємо курку, сметану все добре перемішуємо і тушкуємо 15 хвилин.
Готуємо булочки, обрізаємо верхівки та прибираємо м’якуш. Натираємо сир на великій тертці.
Розкладаємо готовий жульєн у булочки посипаємо сиром і відправляємо в розігріту духовку до 180 градусів випікатися до рум’яної скоринки приблизно близько 5 хвилин.
Жульєн у булочках готовий.
Смачного!