Це чудовий рецепт, який не потребує великих зусиль. Жульєн можна просто і швидко приготувати в сковороді. Мені подобається так готувати, бо можна зробити одразу на велику кількість людей!
Інгредієнти:
Приготування:
Розігріваю сковороду, наливаю 30 грамів рослинної олії та обсмажую гриби до готовності. У процесі смаження додаю в гриби 50 г вершкового масла.
Обсмажуємо курку на сковороді. Курку солимо, перчимо до смаку. Під кінець обсмажування курки додаємо нарізану раніше цибулю.
Коли цибуля та м’ясо підсмажилися, додаємо зверху гриби, 3 столові ложки борошна та перемішуємо. Потім додаємо 250 г сметани 15%.
І заливаємо 15% вершки – 200 грамів. Не забуваймо перемішувати!
Додаємо зверху натертий сир. Закриваємо та готуємо так 7-10 хвилин.
Для оформлення беремо гриби, нарізаємо пластинами та смажимо їх до готовності! Оформляємо жульєн грибами по колу, ну, або як вам подобається.
Потім переносимо сковороду у розігріту до 180 градусів духовку на 5 хвилин.
Смачного!
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…