Це чудовий рецепт, який не потребує великих зусиль. Жульєн можна просто і швидко приготувати в сковороді. Мені подобається так готувати, бо можна зробити одразу на велику кількість людей!
Інгредієнти:
Приготування:
Розігріваю сковороду, наливаю 30 грамів рослинної олії та обсмажую гриби до готовності. У процесі смаження додаю в гриби 50 г вершкового масла.
Обсмажуємо курку на сковороді. Курку солимо, перчимо до смаку. Під кінець обсмажування курки додаємо нарізану раніше цибулю.
Коли цибуля та м’ясо підсмажилися, додаємо зверху гриби, 3 столові ложки борошна та перемішуємо. Потім додаємо 250 г сметани 15%.
І заливаємо 15% вершки – 200 грамів. Не забуваймо перемішувати!
Додаємо зверху натертий сир. Закриваємо та готуємо так 7-10 хвилин.
Для оформлення беремо гриби, нарізаємо пластинами та смажимо їх до готовності! Оформляємо жульєн грибами по колу, ну, або як вам подобається.
Потім переносимо сковороду у розігріту до 180 градусів духовку на 5 хвилин.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…