Нове

Жульєн із грибами на сковороді: смачно та просто

Це чудовий рецепт, який не потребує великих зусиль. Жульєн можна просто і швидко приготувати в сковороді. Мені подобається так готувати, бо можна зробити одразу на велику кількість людей!

Інгредієнти:

  • Нарізаємо грудку 900 г соломкою.
  • Печериці 700 грамів також ріжемо соломкою.
  • Подрібнюємо дрібно цибулину (100 г)
  • Сир натираємо на великій тертці, 200 грамів

Приготування:

Розігріваю сковороду, наливаю 30 грамів рослинної олії та обсмажую гриби до готовності. У процесі смаження додаю в гриби 50 г вершкового масла.

Обсмажуємо курку на сковороді. Курку солимо, перчимо до смаку. Під кінець обсмажування курки додаємо нарізану раніше цибулю.

Коли цибуля та м’ясо підсмажилися, додаємо зверху гриби, 3 столові ложки борошна та перемішуємо. Потім додаємо 250 г сметани 15%.

І заливаємо 15% вершки – 200 грамів. Не забуваймо перемішувати!

Додаємо зверху натертий сир. Закриваємо та готуємо так 7-10 хвилин.

Для оформлення беремо гриби, нарізаємо пластинами та смажимо їх до готовності! Оформляємо жульєн грибами по колу, ну, або як вам подобається.

Потім переносимо сковороду у розігріту до 180 градусів духовку на 5 хвилин.

Смачного!

Нове

Популярне