Ця страва зовсім не нова і знайома багатьом. Але навіть банальні котлети кожна господиня готує по свому.
Інгредієнти:
Приготування:
Для приготування знадобиться м’ясний фарш. Можна взяти готовий, я волію готувати сама. Використовуватиму свинину.
У фарш завжди додаю цибулю, скибочки батона та сметану. Цибуля та сметана надають м’ясу додаткову соковитість та ніжніший смак.
Подрібнюю все у чаші подрібнювача. З’єдную всі інгредієнти разом, солю, перчу до смаку і вимішую фарш.
Для начинки використовую сиру картоплю. Картоплю натираю на дрібній тертці.
Також на терці натираю мариновані огірки. Багато хто в цій страві використовують обсмажені гриби, але спробуйте приготувати з огірками. Разом із картоплею дуже гарне поєднання виходить.
З картоплі та огірків віджимаю сік, що утворився.
Ну і сир, як без нього.
Фарш поділяю на шість частин і кожну формую у вигляді котлети.
Котлетки викладаю на лист застелений пергаментом і фольгою. Кожну котлетку плескаю і роблю невелике заглиблення.
У центр кожної кладу по щіпці картоплі, огірків та сиру.
Зверху наношу майонез і все у духовку. Запікаю при 180 градусах 50 хвилин.
Дуже ароматна та соковита страва виходить. Хоч на свято, хоч до вечері можна приготувати.
І ніяких бризок та жирного посуду!
Смачного!
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…