Ця страва зовсім не нова і знайома багатьом. Але навіть банальні котлети кожна господиня готує по свому.
Інгредієнти:
Приготування:
Для приготування знадобиться м’ясний фарш. Можна взяти готовий, я волію готувати сама. Використовуватиму свинину.
У фарш завжди додаю цибулю, скибочки батона та сметану. Цибуля та сметана надають м’ясу додаткову соковитість та ніжніший смак.
Подрібнюю все у чаші подрібнювача. З’єдную всі інгредієнти разом, солю, перчу до смаку і вимішую фарш.
Для начинки використовую сиру картоплю. Картоплю натираю на дрібній тертці.
Також на терці натираю мариновані огірки. Багато хто в цій страві використовують обсмажені гриби, але спробуйте приготувати з огірками. Разом із картоплею дуже гарне поєднання виходить.
З картоплі та огірків віджимаю сік, що утворився.
Ну і сир, як без нього.
Фарш поділяю на шість частин і кожну формую у вигляді котлети.
Котлетки викладаю на лист застелений пергаментом і фольгою. Кожну котлетку плескаю і роблю невелике заглиблення.
У центр кожної кладу по щіпці картоплі, огірків та сиру.
Зверху наношу майонез і все у духовку. Запікаю при 180 градусах 50 хвилин.
Дуже ароматна та соковита страва виходить. Хоч на свято, хоч до вечері можна приготувати.
І ніяких бризок та жирного посуду!
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…