Інгредієнти:
Приготування:
Отже, виклала броколі у форму для запікання. Додала трохи стручкової квасолі, але це вже за бажанням.
Філе риби нарізала на шматочки та виклала зверху. Ледве приправила спеціями для риби.
У миску виклала грецький йогурт (можна замінити на сметану), вбила яйце, трохи посолила та поперчила. Добре перемішала і залила рибу з броколі.
Накрила фольгою, поставила в розігріту до 190 градусів духовку хвилин на 40. За 10 хвилин до готовності зняла фольгу, щоб підрум’янилося.
За бажанням можна посипати тертим сиром. Запіканка готова, можна подавати на стіл.
Смачного!в
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…