Інгредієнти:
- Броколі – 400 г
- Філе риби (у мене кета, але піде будь-яка на ваш смак) – 300 г
- Сіль та перець – за смаком
- Приправа для риби – за смаком
- Йогурт натуральний – 200 мл
- Яйце – 1 шт.
Приготування:
Отже, виклала броколі у форму для запікання. Додала трохи стручкової квасолі, але це вже за бажанням.
Філе риби нарізала на шматочки та виклала зверху. Ледве приправила спеціями для риби.
У миску виклала грецький йогурт (можна замінити на сметану), вбила яйце, трохи посолила та поперчила. Добре перемішала і залила рибу з броколі.
Накрила фольгою, поставила в розігріту до 190 градусів духовку хвилин на 40. За 10 хвилин до готовності зняла фольгу, щоб підрум’янилося.
За бажанням можна посипати тертим сиром. Запіканка готова, можна подавати на стіл.
Смачного!в