Рецепти

Запіканка з курки та кабачків: смачно, ситно та корисно

Ви хочете приготувати смачну та корисну страву на вечерю? Тоді спробуйте цей рецепт. Ви будете здивовані, наскільки це смачно!

Інгредієнти:

  • 400 г філе грудки
  • 2 молоді кабачки
  • 2 яйця
  • 70 г сиру
  • Цибуля, часник – по 1 шт.
  • Кріп, сіль, перець.

Приготування:

Миємо та натираємо кабачки. Солимо і залишаємо, щоб вони пустили сік.

У цей час філе нарізаємо на маленькі шматки. Цинкуємо цибулю з часником. Пропускаємо все через м’ясорубку. Солимо і перчимо.

Далі додаємо яйця та кріп. Перемішуємо. За допомогою марлі віджимаємо кабачки та додаємо до фаршу. Перемішуємо.

Змащуємо форму та викладаємо нашу масу. Відправляємо до духовки на 30 хвилин при 180 градусах.

У цей час натираємо сир. Через 30 хвилин посипаємо запіканку сиром та запікаємо ще 5 хвилин.

Наша смачна запіканка готова! Подавати до столу із салатом із свіжих овочів.

Смачного!

Останні новини

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…

Максим Галкін поділився знімками в українському музеї

Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…