Страва, яка хочеться готувати все літо: вона точно нікого не залишить байдужою
Інгредієнти:
Приготування:
Баклажани нарізаємо пластинами і злегка солимо з двох сторін.
Обсмажуємо з двох сторін до золотистого кольору на добре розігрітій сковороді з олією. Обсмажені баклажани обов’язково промокуємо паперовими рушниками, щоб забрати зайву олію.
Фарш викладаємо в розігріту сковороду з олією і обсмажуємо.
Цибулю дрібно нарізаємо і відправляємо до фаршу. За пару хвилин до готовності солимо та перчи до смаку.
Один помідор нарізаємо тонкими кружальцями. Сир моцареллу нарізаємо невеликими шматочками.
У форму для запікання викладаємо баклажани. У середину викладаємо обсмажений фарш. Слідом викладаємо сир моцарелу. Потім викладаємо помідори солимо і злегка посипаємо цукром та чорним перцем. Згортаємо смужки баклажанів у середину форми. Посипаємо натертим сиром.
Відправляємо у розігріту духовку до 180 градусів на 15 хвилин.
Ви закохаєтеся в цю страву, спробувавши її хоч раз. Вона виходить дуже соковита, з тягучим сиром усередині та сирною скоринкою зовні.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…