Страва, яка хочеться готувати все літо: вона точно нікого не залишить байдужою
Інгредієнти:
Приготування:
Баклажани нарізаємо пластинами і злегка солимо з двох сторін.
Обсмажуємо з двох сторін до золотистого кольору на добре розігрітій сковороді з олією. Обсмажені баклажани обов’язково промокуємо паперовими рушниками, щоб забрати зайву олію.
Фарш викладаємо в розігріту сковороду з олією і обсмажуємо.
Цибулю дрібно нарізаємо і відправляємо до фаршу. За пару хвилин до готовності солимо та перчи до смаку.
Один помідор нарізаємо тонкими кружальцями. Сир моцареллу нарізаємо невеликими шматочками.
У форму для запікання викладаємо баклажани. У середину викладаємо обсмажений фарш. Слідом викладаємо сир моцарелу. Потім викладаємо помідори солимо і злегка посипаємо цукром та чорним перцем. Згортаємо смужки баклажанів у середину форми. Посипаємо натертим сиром.
Відправляємо у розігріту духовку до 180 градусів на 15 хвилин.
Ви закохаєтеся в цю страву, спробувавши її хоч раз. Вона виходить дуже соковита, з тягучим сиром усередині та сирною скоринкою зовні.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…