Страва, яка хочеться готувати все літо: вона точно нікого не залишить байдужою
Інгредієнти:
- Баклажани – 3 шт
- М’ясний фарш – 300 г
- Цибуля – 1 шт
- Помідор – 1 шт
- Сир моцарелла – 80 г
- Твердий сир – 80-100 г
- Сіль, цукор, перець – за смаком
Приготування:
Баклажани нарізаємо пластинами і злегка солимо з двох сторін.
Обсмажуємо з двох сторін до золотистого кольору на добре розігрітій сковороді з олією. Обсмажені баклажани обов’язково промокуємо паперовими рушниками, щоб забрати зайву олію.
Фарш викладаємо в розігріту сковороду з олією і обсмажуємо.
Цибулю дрібно нарізаємо і відправляємо до фаршу. За пару хвилин до готовності солимо та перчи до смаку.
Один помідор нарізаємо тонкими кружальцями. Сир моцареллу нарізаємо невеликими шматочками.
У форму для запікання викладаємо баклажани. У середину викладаємо обсмажений фарш. Слідом викладаємо сир моцарелу. Потім викладаємо помідори солимо і злегка посипаємо цукром та чорним перцем. Згортаємо смужки баклажанів у середину форми. Посипаємо натертим сиром.
Відправляємо у розігріту духовку до 180 градусів на 15 хвилин.
Ви закохаєтеся в цю страву, спробувавши її хоч раз. Вона виходить дуже соковита, з тягучим сиром усередині та сирною скоринкою зовні.
Смачного!