Нове

Запечена соковита горбуша в духовці

Хочу поділитися з вами рецептом приготування соковитої та дуже смачної горбуші по-італійськи. При неправильному приготуванні горбуша, часто виходить сухою, але приготувавши за нашим рецептом ви здивуєтеся якою ж смачною вона може бути.

Рецепт універсальний і ви можете приготувати за таким принципом усі види лососевих риб. Приготуйте за нашим рецептом горбушу по-італійськи і порадуйте гостей соковитою та дуже смачною рибкою.

Інгредієнти:

  • Філе горбуші – 2 шт
  • Цибуля – 0.5 шт
  • Помідори – 3 шт
  • Оливки без кісточок 8-10 шт
  • Лимон – невеликий шматочок
  • Перець чилі – за смаком
  • Орегано сушений
  • Часник – 2 зубчики
  • Оливкова олія
  • Пармезан
  • Сіль
  • Перець

Приготування:

Розморожене філе горбуші уважно перевіряємо на наявність кісточок і викладаємо на лист, покритий пергаментом. Внутрішню частину риби солимо, перчимо і збризкуємо лимонним соком. Рибку рясно посипаємо сушеним орегано. Половину цибулини нарізаємо тонким пір’ям, томати ріжемо часточками, чилі перець тонкими кільцями. Цибулю томати і гострий перець обсмажуємо на оливковій олії. На дві частини ріжемо оливки і гарно викладаємо на горбушу. Обсмажені овочі рівномірно розподіляємо по рибних філешках, додаємо парочку лаврових листків, часник і поливаємо все оливковою олією. Деко з рибою відправляємо в розігріту до 230 градусів духовку (включивши верхній нагрівальний елемент) на 6 хвилин.

Рибку перед подачею поливаємо соком, що виділився на деко. Горбушу акуратно викладаємо на тарілку, посипаємо дрібно натертим пармезаном і подаємо з часточкою лимона. Смачного.

Нове

Популярне