Хочу поділитися з вами рецептом приготування соковитої та дуже смачної горбуші по-італійськи. При неправильному приготуванні горбуша, часто виходить сухою, але приготувавши за нашим рецептом ви здивуєтеся якою ж смачною вона може бути.
Рецепт універсальний і ви можете приготувати за таким принципом усі види лососевих риб. Приготуйте за нашим рецептом горбушу по-італійськи і порадуйте гостей соковитою та дуже смачною рибкою.
Інгредієнти:
- Філе горбуші – 2 шт
- Цибуля – 0.5 шт
- Помідори – 3 шт
- Оливки без кісточок 8-10 шт
- Лимон – невеликий шматочок
- Перець чилі – за смаком
- Орегано сушений
- Часник – 2 зубчики
- Оливкова олія
- Пармезан
- Сіль
- Перець
Приготування:
Розморожене філе горбуші уважно перевіряємо на наявність кісточок і викладаємо на лист, покритий пергаментом. Внутрішню частину риби солимо, перчимо і збризкуємо лимонним соком. Рибку рясно посипаємо сушеним орегано. Половину цибулини нарізаємо тонким пір’ям, томати ріжемо часточками, чилі перець тонкими кільцями. Цибулю томати і гострий перець обсмажуємо на оливковій олії. На дві частини ріжемо оливки і гарно викладаємо на горбушу. Обсмажені овочі рівномірно розподіляємо по рибних філешках, додаємо парочку лаврових листків, часник і поливаємо все оливковою олією. Деко з рибою відправляємо в розігріту до 230 градусів духовку (включивши верхній нагрівальний елемент) на 6 хвилин.
Рибку перед подачею поливаємо соком, що виділився на деко. Горбушу акуратно викладаємо на тарілку, посипаємо дрібно натертим пармезаном і подаємо з часточкою лимона. Смачного.