Хочете приготувати рибу смачно та швидко? Тоді цей рецепт для вас! Готується просто, але запечена риба під шубою виходить надзвичайно смачною!
Інгредієнти:
Приготування:
Нарізаємо помідори на маленькі кубики. Дрібно ріжемо петрушку, цибулю та часник. На великій тертці натираємо сир. З’єднуємо все в глибокому посуді, заправляємо сметаною і ретельно перемішуємо.
Філе риби нарізаємо порційно, солимо, перчимо і викладаємо у форму для запікання. На кожен шматок викладаємо нашу сирно-овочеву суміш.
Запікаємо у духовці при 180 градусах 35 хвилин.
Риба по-грецьки готова. Можна подавати на стіл із свіжими овочами.
Смачного!
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…