Рецепти

Запечена риба по-грецьки: секретний рецепт приготування риби у духовці

Хочете приготувати рибу смачно та швидко? Тоді цей рецепт для вас! Готується просто, але запечена риба під шубою виходить надзвичайно смачною!

Інгредієнти:

  • Філе білої риби – 700 г
  • Помідори – 2 шт (невеликі)
  • Сир – 150 г
  • Сметана нежирна – 200 г
  • Часник – 2 зубчики
  • Петрушка, цибуля зелена
  • Сіль, перець – за смаком

Приготування:

Нарізаємо помідори на маленькі кубики. Дрібно ріжемо петрушку, цибулю та часник. На великій тертці натираємо сир. З’єднуємо все в глибокому посуді, заправляємо сметаною і ретельно перемішуємо.

Філе риби нарізаємо порційно, солимо, перчимо і викладаємо у форму для запікання. На кожен шматок викладаємо нашу сирно-овочеву суміш.

Запікаємо у духовці при 180 градусах 35 хвилин.

Риба по-грецьки готова. Можна подавати на стіл із свіжими овочами.

Смачного!

Останні новини

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…

Максим Галкін поділився знімками в українському музеї

Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…