Нове

Запечена риба по-грецьки: секретний рецепт приготування риби у духовці

Хочете приготувати рибу смачно та швидко? Тоді цей рецепт для вас! Готується просто, але запечена риба під шубою виходить надзвичайно смачною!

Інгредієнти:

  • Філе білої риби – 700 г
  • Помідори – 2 шт (невеликі)
  • Сир – 150 г
  • Сметана нежирна – 200 г
  • Часник – 2 зубчики
  • Петрушка, цибуля зелена
  • Сіль, перець – за смаком

Приготування:

Нарізаємо помідори на маленькі кубики. Дрібно ріжемо петрушку, цибулю та часник. На великій тертці натираємо сир. З’єднуємо все в глибокому посуді, заправляємо сметаною і ретельно перемішуємо.

Філе риби нарізаємо порційно, солимо, перчимо і викладаємо у форму для запікання. На кожен шматок викладаємо нашу сирно-овочеву суміш.

Запікаємо у духовці при 180 градусах 35 хвилин.

Риба по-грецьки готова. Можна подавати на стіл із свіжими овочами.

Смачного!

Нове

Популярне