Це дуже смачно. Відмінна ідея для сніданку, просте і водночас вишукане блюдо! Дуже рятують, коли на порозі гості, і хочеться на швидку руку приготувати щось ситне, незвичайне та гарне!
Інгредієнти:
Для соусу:
Для фаршу:
Приготування:
Приготуємо соус. Кріп дрібно порубаємо, додамо до сметани, сюди подрібнимо часник і додамо трохи солі, чорного перцю і добре перемішуємо. Соус готовий.
Мариновані огірки поріжемо соломкою. Беремо фарш будь-який, у мене яловичина з куркою, додамо сіль, перець, подрібнений часник, добре перемішуємо і відбиваємо фар, так він стане більш еластичним. Ділимо фарш на 4 частини, приблизно по 75 г робимо колобочки. Беремо харчову плівку або мішечок, кладемо колобочок, зверху накриваємо плівкою і розкачуємо качалкою коло, діаметром приблизно 15 см, краї підрівнюємо руками. В іншу миску розбиваємо яйце, додаємо 1 ст.л молока, дрібку солі, збиваємо вилкою. Розігріваємо сковороду, діаметр моєї 22 см, наливаємо трохи олії, виливаємо яйця, і відразу ж зверху кладемо фарш.
Смажимо на середньому вогні, як яйце схопиться, перевертаємо, накриваємо кришкою та підсмажуємо з іншого боку. Готову брізоль перекладаємо на тарілку фаршем нагору, змащуємо часниковим соусом, по краю кладемо огірки, згортаємо в трубочку.
Так само готуємо решту бризолів, з начинками можна експериментувати. Час для приготування займає небагато часу, а готове блюдо варте того, повірте, це дуже смачно. Хоч для сімейної вечері, хоч для святкового столу.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…