Цей рецепт для тих, хто любить сир, але сирники вже набридли. Сирні палички готуються також швидко, але виходять з новим смаком, нової форми, м’які та шалено ароматні.
Інгредієнти:
Приготування:
До сиру додаємо цукор, сіль, яйце, сметану та пробиваємо блендером до однорідності.
Якщо крупинки сиру вас не бентежать, масу можна просто перемішати ложкою.
Далі кладемо ванілін, розпушувач, терте на великій тертці яблуко, родзинки без кісточок і знову перемішуємо до однорідного стану. Додаємо борошно і замішуємо тісто.
Кількість борошна може трохи відрізнятися. Це залежить від соковитості яблука та жирності сиру.
Стіл присипаємо борошном і перекладаємо тісто на робочу поверхню. Розділяємо на 3 рівні частини і кожну по черзі розкочуємо в прямокутник товщиною 1 см. Піццерізкою або ножем ріжемо на смужки шириною 2-2,5 см.
У сковороді розігріваємо олію, викладаємо палички і смажимо на помірному вогні з двох боків до золотистого кольору.
Посипаємо цукровою пудрою за бажанням. Можна відразу полити тонким струмком згущеного молока, а можна їсти сирні палички, макаючи їх у варення або мед. Вони м’які, смачні та просто ідеальні для сніданку у родинному колі.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…