М’які, повітряні, пишні і смачні равлики з сирною начинкою! Готуються легко і з’їдаються швидко.
Інгредієнти:
Тісто
Начинка
Для змащування
Приготування:
У велику ємність з молоком додаємо цукор, дріжджі та сіль. Все добре перемішуємо.
Додаємо олію, мед і знову перемішуємо. Просіюємо борошно і перемішуємо лопаткою.
Потім вимішуємо тісто до гладкості. Перекладаємо тісто в ємність (змащену олією) і тримаємо під плівкою протягом години.
У сир додаємо цукор, ванільний цукор, яйце і добре перемішуємо.
Тісто, що піднялося, вимішуємо ще раз і розкочуємо в прямокутний пласт.
Поступово розподіляємо сирну начинку. Зверху посипаємо родзинками (попередньо промити і обсушити).
Щільно загортаємо в рулет і ниткою нарізаємо на шматочки. Кладемо на лист з пергаментом, накриваємо і даємо піднятися протягом 15-20 хвилин.
Яєчний жовток змішуємо з молоком і змащуємо равликів.
Випікаємо 25 хвилин, при 180 градусах.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…