М’які, повітряні, пишні і смачні равлики з сирною начинкою! Готуються легко і з’їдаються швидко.
Інгредієнти:
Тісто
Начинка
Для змащування
Приготування:
У велику ємність з молоком додаємо цукор, дріжджі та сіль. Все добре перемішуємо.
Додаємо олію, мед і знову перемішуємо. Просіюємо борошно і перемішуємо лопаткою.
Потім вимішуємо тісто до гладкості. Перекладаємо тісто в ємність (змащену олією) і тримаємо під плівкою протягом години.
У сир додаємо цукор, ванільний цукор, яйце і добре перемішуємо.
Тісто, що піднялося, вимішуємо ще раз і розкочуємо в прямокутний пласт.
Поступово розподіляємо сирну начинку. Зверху посипаємо родзинками (попередньо промити і обсушити).
Щільно загортаємо в рулет і ниткою нарізаємо на шматочки. Кладемо на лист з пергаментом, накриваємо і даємо піднятися протягом 15-20 хвилин.
Яєчний жовток змішуємо з молоком і змащуємо равликів.
Випікаємо 25 хвилин, при 180 градусах.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…