Простий рецепт з картоплі та цибулі, страва виходить дуже смачна та ситна. Страва чимось нагадує деруни тільки готується набагато швидше та простіше.
Інгредієнти найпростіші, а яка смакота виходить Мммм…
Інгредієнти:
Приготування:
Картоплю очищаємо від шкірки та натираємо на великій тертці.
Щоб картопля не потемніла натираємо туди ж цибулю, додаємо сіль і прибираємо на п’ять хвилин у бік, щоб картопля пустила сік.
Далі картопля віджимається від соку і викладаємо на розігріту сковороду з олією.
Картоплю акуратно притискаємо лопаткою, рівномірно розподіляємо по сковороді.
Закриваємо кришкою та смажимо на повільному вогні близько десяти хвилин.
Поки картопля смажиться, вбиваємо в миску яйця, додаємо щіпку солі і добре збиваємо вилкою.
Через десять хвилин заливаємо картоплю яєчною сумішшю і закриваємо кришкою і смажимо 3-4 хвилини.
Потім картопляний корж перевертаємо і смажимо з іншого боку близько 5 хвилин.
Ось і все, наша смачна страва готова!
Смачного!
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…