Простий рецепт з картоплі та цибулі, страва виходить дуже смачна та ситна. Страва чимось нагадує деруни тільки готується набагато швидше та простіше.
Інгредієнти найпростіші, а яка смакота виходить Мммм…
Інгредієнти:
Приготування:
Картоплю очищаємо від шкірки та натираємо на великій тертці.
Щоб картопля не потемніла натираємо туди ж цибулю, додаємо сіль і прибираємо на п’ять хвилин у бік, щоб картопля пустила сік.
Далі картопля віджимається від соку і викладаємо на розігріту сковороду з олією.
Картоплю акуратно притискаємо лопаткою, рівномірно розподіляємо по сковороді.
Закриваємо кришкою та смажимо на повільному вогні близько десяти хвилин.
Поки картопля смажиться, вбиваємо в миску яйця, додаємо щіпку солі і добре збиваємо вилкою.
Через десять хвилин заливаємо картоплю яєчною сумішшю і закриваємо кришкою і смажимо 3-4 хвилини.
Потім картопляний корж перевертаємо і смажимо з іншого боку близько 5 хвилин.
Ось і все, наша смачна страва готова!
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…