Коли не хочеться поратися з тістом, готую такі солодкі брусочки. Їх обожнює вся моя сім’я! Часто готую їх до чаю – швидко, просто, без духовки та метушні. Обов’язково спробуйте дуже рекомендую.
Інгредієнти:
Для прикрас
Приготування:
У чашку великого розміру розбиваємо яйце, додаємо цукровий пісок, сіль і збиваємо вінчиком.
Додаємо лимонну цедру, олію і перемішуємо. Додаємо простий йогурт та перемішуємо.
У борошно додаємо розпушувач, перемішуємо і висипаємо борошняну суміш до яєчної маси, добре перемішуємо.
З яблука зчищаємо шкірку, видаляємо серцевину та натираємо на великій тертці тісто.
За бажанням додаємо родзинки або волоські горіхи, добре розмішуємо. Перекладаємо заготовлену масу в мішечок кондитерський.
Видавлюємо тісто на розігріту сковорідку, залиту олією. Смажимо перемішуючи до золотистості з усіх боків.
У чистій чашці змішуємо цукор з меленою корицею та викладаємо обсмажені брусочки.
Добре перемішуємо. Смачного!
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…