Коли не хочеться поратися з тістом, готую такі солодкі брусочки. Їх обожнює вся моя сім’я! Часто готую їх до чаю – швидко, просто, без духовки та метушні. Обов’язково спробуйте дуже рекомендую.
Інгредієнти:
Для прикрас
Приготування:
У чашку великого розміру розбиваємо яйце, додаємо цукровий пісок, сіль і збиваємо вінчиком.
Додаємо лимонну цедру, олію і перемішуємо. Додаємо простий йогурт та перемішуємо.
У борошно додаємо розпушувач, перемішуємо і висипаємо борошняну суміш до яєчної маси, добре перемішуємо.
З яблука зчищаємо шкірку, видаляємо серцевину та натираємо на великій тертці тісто.
За бажанням додаємо родзинки або волоські горіхи, добре розмішуємо. Перекладаємо заготовлену масу в мішечок кондитерський.
Видавлюємо тісто на розігріту сковорідку, залиту олією. Смажимо перемішуючи до золотистості з усіх боків.
У чистій чашці змішуємо цукор з меленою корицею та викладаємо обсмажені брусочки.
Добре перемішуємо. Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…