Нове

Замість пиріжків: солодкі брусочки до чаю, навіть духовку вмикати не доведеться

Коли не хочеться поратися з тістом, готую такі солодкі брусочки. Їх обожнює вся моя сім’я! Часто готую їх до чаю – швидко, просто, без духовки та метушні. Обов’язково спробуйте дуже рекомендую.

Інгредієнти:

  • Яйце – 1 штука
  • Яблуко – 1 штука
  • Цукровий пісок – 2 столові ложки
  • Лимонна цедра – 1 чайна ложка
  • Рослинна олія – 3 столові ложки + для смаження
  • Простий йогурт – 125 г
  • Борошно – 250 г
  • Сіль – щіпка
  • Розпушувач – 7 г
  • Родзинки або волоські горіхи (за бажанням)

Для прикрас

  • Цукровий пісок + кориця мелена

Приготування:

У чашку великого розміру розбиваємо яйце, додаємо цукровий пісок, сіль і збиваємо вінчиком.

Додаємо лимонну цедру, олію і перемішуємо. Додаємо простий йогурт та перемішуємо.

У борошно додаємо розпушувач, перемішуємо і висипаємо борошняну суміш до яєчної маси, добре перемішуємо.

З яблука зчищаємо шкірку, видаляємо серцевину та натираємо на великій тертці тісто.

За бажанням додаємо родзинки або волоські горіхи, добре розмішуємо. Перекладаємо заготовлену масу в мішечок кондитерський.

Видавлюємо тісто на розігріту сковорідку, залиту олією. Смажимо перемішуючи до золотистості з усіх боків.

У чистій чашці змішуємо цукор з меленою корицею та викладаємо обсмажені брусочки.

Добре перемішуємо. Смачного!

Нове

Популярне