Простий салат на раз-два, ніколи не набридне і готується дуже просто. Цей салат нашвидкуруч виручить до приходу гостей, і навіть на святковому столі він виглядатиме доречно. Спробуйте і переконайтеся самі, салат не новий, але завжди смачний.
Інгредієнти:
- Капуста пекінська
- М’ясо 300 г
- Огірки 1-2 шт.
- Петрушка, цибуля
- Ковбаса 150 г
- Сметана, майонез
- Сіль
Приготування:
Наріжемо пекінську капусту
Курячі грудки відваримо в підсоленій воді і подрібнимо, також можна розібрати на волокна.
М’ясо та пекінську капусту відправляємо у глибоку миску
Ще нам знадобиться один огірок. Його наріжемо соломкою. Відправимо в миску
Дрібно наріжемо зелень. Я взяла петрушку і трішки зеленої цибульки
Наріжемо ковбасу. Додамо до салату
Салат заправимо майонезом та сметаною у пропорціях один до одного. На смак солимо і перемішаємо. Можна заправляти лише сметаною
Смачного!!!