Якщо вам набридли звичні м’ясні котлети або відбивні, приготуйте смачні рулетики з м’яса з начинкою. Для цього відмінно підійде м’якуш свинини, вона нарізається на порційні шматки, які відбиваються, маринуються і скручуються в невеликі рулети. В якості начинки використовуємо мариновані огірочки. Запікаються рулетики під сирною скоринкою, виходять дуже ніжними і соковитими, має пікантний смак за рахунок маринованих огірків.
Інгредієнти:
- М’якуш свинини – 700-800 г.
- Мариновані огірки – 2 шт.
- Сир – 100 г.
- Сіль і перець – за смаком
- Приправа для м’яса – 2 ч.л.
Приготування:
- М’якуш свинини наріжте плоскими стейками однакового розміру. Кожен шматок відбийте кухонним молоточком з двох сторін. Щоб м’ясо не рвалося і не приставало до молоточка, прикрийте його харчовою плівкою.
- Відбиті шматки свинини присипте сіллю, меленим перцем і будь-якими спеціями до м’яса. Втираємо прянощі в м’ясо пальцями.
- Шматки складіть в глибоку ємність, прикрийте плівкою, відставте в сторону на 30-40 хвилин, щоб м’ясо промаринувалося. Чим довше воно буде маринуватися, тим смачніше вийде, тому можна зробити це заздалегідь.
- Через деякий час викладіть м’ясо на рівну поверхню. Мариновані огірки наріжте брусочками по ширині шматків свинини. Викладіть їх на м’ясо.
- Скрутіть кожен шматок м’яса в щільний рулет з огірком всередині. Форму для запікання змастіть рослинною олією, всередину покладіть заготовки, також змастіть їх маслом зверху.
- Духовку прогрійте до температури 180 градусів, всередину встановіть форму з вмістом. Блюдо запікайте наступні 40 хвилин до готовності.
- В цей час натріть твердий сир на великій тертці. Рулети дістаньте з духовки, рясно присипте сиром, поверніть в піч на 5 хвилин, не більше, щоб сир розправився.
- Готові рулети трохи остудіть, перекладіть на тарілку, присипте зеленню.
Також читайте: ГОТУЮ НА ВЕЧЕРЮ З ФАРШУ ДУЖЕ ПРОСТО І ШВИДКО, А ГОЛОВНЕ НІЧОГО НЕ ПОТРІБНО СМАЖИТИ