Не знаєте, що приготувати з фаршу чи не знаєте, як по новому приготувати котлети? Я пропоную приготувати дуже соковиті, ніжні та неймовірно смачні м’ясні гнізда з грибами та сиром у духовці!!! Ця страва відмінно підійде для обіду чи вечері та на святковий стіл.
Інгредієнти:
Приготування:
М’ясний фарш я завжди готую самостійно, використовую курячі грудки та нежирні шматки свинини – дуже подобається саме такий, оскільки він не дуже жирний. Якщо не хочете поратися з фаршем, можете, звичайно, купити в магазині, так простіше і швидше.
Перекладаємо фарш у глибоку миску, додаємо яйце, подрібнену цибулю, пропущену через прес часник, сіль і перець за смаком.
Все ретельно перемішуємо і відставляємо убік, поки готуватимемо начинку.
Дрібно ріжемо свіжі печериці. Обсмажуємо їх на олії на сковороді до випаровування рідини, додаємо сіль і перець за смаком.
Помідори ріжемо кружальцями завтовшки 4 мм.
Формуємо з фаршу круглі котлетки та обвалюємо їх у панірувальних сухарях. У мене вийшло 9 котлет. У центрі кожної котлети робимо поглиблення склянкою або рукою формуючи гніздо.
У центр “гнізда” викладаємо смажені гриби.
Накриваємо кружечком помідора, змащуємо майонезом.
Відправляємо у розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин. Дістаємо, посипаємо тертим сиром та випікаємо ще 10-15 хвилин.
М’ясні гнізда з грибами та сиром готові! Їх можна подавати до столу. Виходять вони соковитими, ситними та дуже смачними!
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…