Кабачок + картопля – і в мене вже гора смачних рум’яних котлет на вечерю. З кабачка я часто роблю оладки – думаю, всі їх готують. Але коли оладки набридли, я роблю ось ці котлети.
Ніде ще не зустрічала цей рецепт, тож беріть його на замітку!
Інгредієнти:
Приготування:
У котлетах 2 головні інгредієнти – це кабачок та картопля. Картоплю варимо в мундирі до готовності, потім чистимо і остуджуємо.
Кабачок подрібнюємо терткою, віджимаємо. До нього додаємо варену картоплю – її теж можна на тертці потерти, або через м’ясорубку пропустити.
Додаємо яйця, подрібнену цибулю, сіль та перець. Додатково можна додати часник та зелень.
Далі кладемо борошно чи манку та формуємо котлетки. Можна їх вмочити в яйце, потім у панірувальних сухарях обваляти.
А далі є 2 способи приготування:
Гарні обидва варіанти! До таких котлет відмінно підходить салат, також рекомендую який-небудь соус, особливо до смажених котлет.
Це неймовірно смачно! А ще просто і не затратно!
Українська ведуча та акторка Даша Малахова відверто висловилася щодо мовного питання, яке, за її словами,…
Українська ведуча Маша Єфросиніна відверто розповіла про свого чоловіка Тимура Хромаєва, який нині служить у…
Салат «Принц» — ситна та ароматна страва з ніжною текстурою і виразним смаком, який досягається…
Соковиті та пікантні биті огірки — легка закуска з насиченим ароматом і цікавим смаком. Простий…
Люля-кебаб із курки — ароматна і соковита страва з приємною текстурою. Готується з доступних інгредієнтів…
Український співак Макс Барських презентував новий кліп на пісню "Я вже не ти". Ця відеоробота…