Кабачок + картопля – і в мене вже гора смачних рум’яних котлет на вечерю. З кабачка я часто роблю оладки – думаю, всі їх готують. Але коли оладки набридли, я роблю ось ці котлети.
Ніде ще не зустрічала цей рецепт, тож беріть його на замітку!
Інгредієнти:
Приготування:
У котлетах 2 головні інгредієнти – це кабачок та картопля. Картоплю варимо в мундирі до готовності, потім чистимо і остуджуємо.
Кабачок подрібнюємо терткою, віджимаємо. До нього додаємо варену картоплю – її теж можна на тертці потерти, або через м’ясорубку пропустити.
Додаємо яйця, подрібнену цибулю, сіль та перець. Додатково можна додати часник та зелень.
Далі кладемо борошно чи манку та формуємо котлетки. Можна їх вмочити в яйце, потім у панірувальних сухарях обваляти.
А далі є 2 способи приготування:
Гарні обидва варіанти! До таких котлет відмінно підходить салат, також рекомендую який-небудь соус, особливо до смажених котлет.
Це неймовірно смачно! А ще просто і не затратно!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…