Цей рецепт заливного пирога з тунцем і зеленим луком – це чудовий спосіб створити вишуканий та смачний обід або вечерю. Ідеально поєднуючи м’якість тіста з насиченим смаком тунця та ароматом свіжої цибулі, цей пиріг стане відмінним варіантом для усієї родини.
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування:
Нарізаємо яйця. Дрібно нарізаємо цибулю. Дрібно розтираємо тунець і додаємо приблизно половину соку. З’єднуємо всі інгредієнти для начинки в мисці. За необхідності додаємо сіль (якщо тунець несолений) та перемішуємо. Для тіста з’єднуємо в мисці сметану, яйця, масло, сіль і цукор. Змішуємо до однорідності. Додаємо просіяне із содою та розпушувачем борошно і замішуємо тісто. Висипаємо форму папером для випічки або змащуємо олією. Розташовуємо половину тіста і розрівнюємо. Рівномірно розподіляємо начинку. Зверху заливаємо залишком тіста і розрівнюємо. Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку і випікаємо до сухої кірочки, приблизно 35 хвилин. Готовий пиріг виймаємо з форми та перекладіть на решітку для охолодження.
У родині відомого українського ведучого та гумориста Андрія Бєднякова сьогодні особливий день — його донька…
Українська співачка Dakooka опинилася в центрі скандалу через несподівану співпрацю з російським гуртом, що викликало…
Котлети з щуки зі смаженою цибулею — чудова страва для тих, хто любить рибні страви.…
Соте з баклажанів — це легка та смачна страва, яка ідеально підходить для літнього обіду…
Салат з крабовими паличками — це легка та швидка у приготуванні страва, яка відмінно підходить…
Учасник відомого українського гурту Quest Pistols Антон Савлєпов вперше публічно розповів про трагедію в його…