Цей рецепт заливного пирога з тунцем і зеленим луком – це чудовий спосіб створити вишуканий та смачний обід або вечерю. Ідеально поєднуючи м’якість тіста з насиченим смаком тунця та ароматом свіжої цибулі, цей пиріг стане відмінним варіантом для усієї родини.
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування:
Нарізаємо яйця. Дрібно нарізаємо цибулю. Дрібно розтираємо тунець і додаємо приблизно половину соку. З’єднуємо всі інгредієнти для начинки в мисці. За необхідності додаємо сіль (якщо тунець несолений) та перемішуємо. Для тіста з’єднуємо в мисці сметану, яйця, масло, сіль і цукор. Змішуємо до однорідності. Додаємо просіяне із содою та розпушувачем борошно і замішуємо тісто. Висипаємо форму папером для випічки або змащуємо олією. Розташовуємо половину тіста і розрівнюємо. Рівномірно розподіляємо начинку. Зверху заливаємо залишком тіста і розрівнюємо. Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку і випікаємо до сухої кірочки, приблизно 35 хвилин. Готовий пиріг виймаємо з форми та перекладіть на решітку для охолодження.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…