Пиріг виходить дуже смачним, ситним і готується легко та просто.
Приготуйте за нашим рецептом заливний пиріг з м’ясом і побалуйте своїх рідних смачною випічкою з яскравим смаком, що запам’ятовується.
Інгредієнти для начинки:
Інгредієнти для тіста:
Приготування:
На рослинній олії обсмажуємо дрібно нарізані цибулю та моркву (моркву можна натерти на великій тертці). До обсмажених овочів додаємо консервовану лосятину, оленину та за смаком чорний перець. Тушкуємо на сковороді все разом не більше семи хвилин. Приступимо до приготування тіста. У миску відправляємо кефір, майонез, яйця, сіль і все ретельно перемішуємо. Все змішуємо з борошном, додаємо соду і також ретельно перемішуємо все віночком. Начинку – м’ясо з овочами відкидаємо на сито, щоб позбутися зайвої вологи. Пергамент викладаємо на глибоке деко, збризкуємо олією і наливаємо на нього половину приготовленого тіста. Силіконовою лопаткою рівномірно розподіляємо тісто пергаментом. На тісто розподіляємо начинку, що остигнула, і додаємо трохи сушеної м’яти. Начинку закриваємо тістом, що залишилося, і відправляємо лист в розігріту до 185 градусів духовку на 15 хвилин. Готовий заливний пиріг ріжемо на шматочки, подаємо до столу та насолоджуємося смаком.
Готуйте з нами та радуйте смачною їжею себе та своїх близьких. Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…