Рецепти

Заливаємо куряче філе соусом і ставимо на 30 хвилин в духовку. Навіть сухе м’ясо починає танути в роті

Куряче філе часто виходить сухуватим, виправити це буде просто. Потрібно всього лише залити курку яєчно-вершковим соусом і не смажити, а поставити на пів години в духовку. Завдяки соусу і сирній шапці навіть сухе м’ясо буде танути в роті.

На два курячих філе середнього розміру нам знадобляться два яйця, 100 мілілітрів вершків (можна брати будь-якої жирності), помідор, 60 грамів сиру, сіль, суміш перців, італійські трави.

Куряче філе нарізаємо невеликими шматочками в глибоку ємність. В окремій мисці збиваємо вінчиком два яйця з вершками і приправами, потім соусом заливаємо курку.

Зверху розкладаємо нарізані кружальцями помідори, їх в свою чергу посипаємо натертим на великій тертці сиром і ставимо в розігріту до 200 градусів духовку на 35 хвилин.

Склад яєчного соусу можна легко доопрацювати по своєму смаку. Спробуйте, наприклад, додати до нього трохи гірчиці.

Також читайте: СОКОВИТЕ М’ЯСО В ДУХОВЦІ ЗА НІМЕЦЬКИМ РЕЦЕПТОМ – СМАЧНЕ І ЦІКАВЕ БЛЮДО

Останні новини

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…

Максим Галкін поділився знімками в українському музеї

Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…