Куряче філе часто виходить сухуватим, виправити це буде просто. Потрібно всього лише залити курку яєчно-вершковим соусом і не смажити, а поставити на пів години в духовку. Завдяки соусу і сирній шапці навіть сухе м’ясо буде танути в роті.
На два курячих філе середнього розміру нам знадобляться два яйця, 100 мілілітрів вершків (можна брати будь-якої жирності), помідор, 60 грамів сиру, сіль, суміш перців, італійські трави.
Куряче філе нарізаємо невеликими шматочками в глибоку ємність. В окремій мисці збиваємо вінчиком два яйця з вершками і приправами, потім соусом заливаємо курку.
Зверху розкладаємо нарізані кружальцями помідори, їх в свою чергу посипаємо натертим на великій тертці сиром і ставимо в розігріту до 200 градусів духовку на 35 хвилин.
Склад яєчного соусу можна легко доопрацювати по своєму смаку. Спробуйте, наприклад, додати до нього трохи гірчиці.
Також читайте: СОКОВИТЕ М’ЯСО В ДУХОВЦІ ЗА НІМЕЦЬКИМ РЕЦЕПТОМ – СМАЧНЕ І ЦІКАВЕ БЛЮДО