Рецепти

Залишився стакан кефіру. Не виливайте, а зробіть смачний пиріг з вишнею

Інгредієнти:

  • Кефір – 1 стакан (200 мілілітрів)
  • Вишня (заморожена також підійде) без кісточок – 200 грамів
  • Борошно – 1 стакан (200 мілілітрів)
  • Яйце – 3 штуки
  • Цукор – 1 стакан (200 мілілітрів)
  • Розпушувач тіста – 1.5 чайної ложки
  • Масло – чайна ложка
  • Цукрова пудра – за бажанням

Приготування:

  • Духовку розігрійте до 180 градусів.
  • Дайте відстоятись вишні, щоб стік сік. Злийте сік, він більше не потрібен.
  • З’єднайте цукор і яйця в мисці, збийте вінчиком до появи мілких бульбашок (але не довше 2-х хвилин максимум).
  • В збиту суміш цукру і яєць додати кефір, ретельно перемішати.
  • Додати в масу розпушувач тіста і муку, регулюйте кількість муки, щоб вийшло густе тісто, як на оладці.
  • Форму для випічки змастити  маслом, тісто вилити в форму.
  • Зверху по кругу розкладіть вишню.
  • Дати пирогу пропектись 45 хвилин максимум, готовність оприділяється дерев’яною спажкою.
  • Дайте охолонути і посипте цукровою пудрою.

Смачного!

Також читайте: ШВИДКИЙ «НАПОЛЕОН» БЕЗ ВИПІЧКИ

Останні новини

Якісний ремонт бутіку в Києві під ключ: з чого складається і в кого замовити

Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…