Осінь це сезон яскравих овочів та фруктів. До речі, я запитала себе, а гарбуз – це що? І відкрила для себе цікавий факт, що для ботаніків гарбуз – це ягода) А для нас, звичайно, це овоч. Чесно скажу, гарбуз не люблю, але щороку намагаюся його розкуштувати. І сьогодні ділюся з вами рецептом, який дуже навіть мені сподобався – гарбузова запіканка із сухофруктами. Цікавий, смачний, корисний рецепт. Запіканка з гарбузом та сухофруктами вийшла як десерт на сніданок та до чаю.
Інгредієнти:
Приготування:
Гарбуз нарізати на тонкі шматочки. Відварити в трохи підсоленій воді до напівготовності.
Чорнослив та родзинки заливаємо окропом. Залишаємо на 5 хвилин, потім промиваємо.
Змішаємо молоко, яйця, цукор. На дно форми (у мене 26х18) викладаю викладаємо гарбуз, зверху сухофрукти.
Заливаємо все молочно-яєчною сумішшю. Ставимо запікати в духовку до 200 С на 30 хвилин.
Запіканка з гарбузом готова. Якщо хочете спробувати щось гарбуз, рекомендую.
Гарбузова запіканка готується без борошна, простий та доступний рецепт. На сніданок та як корисний десерт до чаю ідеально.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…