Готується швидко, виходить смачно, можна приготувати на сніданок на перекус або для несподіваних гостей. Спочатку поділюся рецептом лаваш із печінкою.
Інгредієнти:
Для лаваша з печінкою:
Для лаваша з огірками та сиром:
Приготування:
Отже, печінку курячу 350 г кладемо в блендер, розбиваємо яйце, додамо трохи менше половини ч.л. солі, чорний перець 2-3 зубчики часнику та пробиваємо все блендером до однорідності.
Беремо лаваш 3 таких пласти за вагою 240 грам. Поділяю начинку на 3 і розподіляю, спочатку на один пласт – зверху трохи сиру і загортаю рулет, роблю так 3 рулети.
Тепер розрізаємо. Розбиваємо 2 яйця, додамо трохи солі та збиваємо вилкою. На сковороду наливаємо олію, заготовку опускаємо в яйце, потім на розігріту сковороду.
Смажимо до золотистого кольору з двох боків на невеликому вогні, під кришкою, щоб встигли приготуватися. Знімаємо та подаємо до столу.
Ще поділюся швидким варіантом закуски з лаваша для духовки. До речі, за бажанням, такі конвертики можна обсмажити на сковороді, вийде ще смачніше. Начинка – мариновані огірки з плавленим вершковим сиром, люблю цю начинку дуже смачно, неможливо зупинитися. Нарізаємо на смужки. Змащуємо вершковим плавленим сиром, огірки мариновані або солоні поріжемо кубиками, розподіляємо по заготівлі і тепер загортаємо трикутником.
Повинні вийти такі трикутники.
Кладемо на деко змащене олією, зверху змащуємо сметаною і ставимо в духовку готуємо при 200 градусах 7-10 хвилин. Якщо смажитимете на скороді, змащувати сметанною не потрібно.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…