Рецепти

Закуска з кабачків за лічені хвилини: дуже смачно і не набридає

Поки є кабачки, цю закуску хочеться готувати і їсти знову і знову. Тим більше, що вона готується за лічені хвилини. Головна особливість цієї закуски – у правильній обробці кабачків. А потім вжик-вжик і готово! Такий соус можна мазати на хліб, подавати до м’яса чи риби та й просто без нічого їсти.

Інгредієнти:

  • Кабачок – 300 г
  • Часник – 20 г або до смаку
  • Зелена цибуля – 20 г
  • Рослинна олія – 1 ст.л.
  • Бальзамічний оцет – 1 ст.л.
  • Сіль, гострий перець – за смаком

Приготування:

Поріжте кабачок на кружечки і обсмажте на гарячій сковороді без олії з двох сторін. Завдяки цьому в соусі буде легкий аромат серпанку. Так само чинимо і з неочищеним часником.

Потім очищений часник покладіть у миску з кабачком і нарізаною зеленою цибулею. Пробийте блендером.

Додайте сіль, перець, оцет та олію. Перемішайте. От і все! Можна подавати на стіл.

Смачного!

Останні новини

Макс Барських здивував різдвяним настроєм своїх фанів

Український співак Макс Барських презентував новий кліп на пісню "Я вже не ти". Ця відеоробота…

Артур Логай поділився кадрами зі шрамами на руках

Український актор Артур Логай поділився відвертими спогадами про важкий період у своєму житті, який йому…

Смачний та швидкий квасолевий суп

Швидкий квасолевий суп — поживна й ароматна страва, яку можна приготувати всього за годину. Завдяки…

Смачні смажені креветки з ароматом часнику

Смажені креветки з ароматом часнику — це чудова страва для поціновувачів морепродуктів. Легкі в приготуванні,…

Смачні вареники з квашеною капустою

Вареники з квашеною капустою — це класична українська страва з яскравим кисло-солодким смаком, яка ідеально…

Зірка “Ліги сміху” Розовий розповів про проблеми зі здоров’ям

Український комік та зірка шоу "Ліга сміху" Віктор Розовий, який навесні цього року отримав важке…