Рецепти

Закуска з кабачків за лічені хвилини: дуже смачно і не набридає

Поки є кабачки, цю закуску хочеться готувати і їсти знову і знову. Тим більше, що вона готується за лічені хвилини. Головна особливість цієї закуски – у правильній обробці кабачків. А потім вжик-вжик і готово! Такий соус можна мазати на хліб, подавати до м’яса чи риби та й просто без нічого їсти.

Інгредієнти:

  • Кабачок – 300 г
  • Часник – 20 г або до смаку
  • Зелена цибуля – 20 г
  • Рослинна олія – 1 ст.л.
  • Бальзамічний оцет – 1 ст.л.
  • Сіль, гострий перець – за смаком

Приготування:

Поріжте кабачок на кружечки і обсмажте на гарячій сковороді без олії з двох сторін. Завдяки цьому в соусі буде легкий аромат серпанку. Так само чинимо і з неочищеним часником.

Потім очищений часник покладіть у миску з кабачком і нарізаною зеленою цибулею. Пробийте блендером.

Додайте сіль, перець, оцет та олію. Перемішайте. От і все! Можна подавати на стіл.

Смачного!

Останні новини

Якісний ремонт бутіку в Києві під ключ: з чого складається і в кого замовити

Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…