Поки є кабачки, цю закуску хочеться готувати і їсти знову і знову. Тим більше, що вона готується за лічені хвилини. Головна особливість цієї закуски – у правильній обробці кабачків. А потім вжик-вжик і готово! Такий соус можна мазати на хліб, подавати до м’яса чи риби та й просто без нічого їсти.
Інгредієнти:
Приготування:
Поріжте кабачок на кружечки і обсмажте на гарячій сковороді без олії з двох сторін. Завдяки цьому в соусі буде легкий аромат серпанку. Так само чинимо і з неочищеним часником.
Потім очищений часник покладіть у миску з кабачком і нарізаною зеленою цибулею. Пробийте блендером.
Додайте сіль, перець, оцет та олію. Перемішайте. От і все! Можна подавати на стіл.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…