Поки є кабачки, цю закуску хочеться готувати і їсти знову і знову. Тим більше, що вона готується за лічені хвилини. Головна особливість цієї закуски – у правильній обробці кабачків. А потім вжик-вжик і готово! Такий соус можна мазати на хліб, подавати до м’яса чи риби та й просто без нічого їсти.
Інгредієнти:
Приготування:
Поріжте кабачок на кружечки і обсмажте на гарячій сковороді без олії з двох сторін. Завдяки цьому в соусі буде легкий аромат серпанку. Так само чинимо і з неочищеним часником.
Потім очищений часник покладіть у миску з кабачком і нарізаною зеленою цибулею. Пробийте блендером.
Додайте сіль, перець, оцет та олію. Перемішайте. От і все! Можна подавати на стіл.
Смачного!
Український співак Макс Барських презентував новий кліп на пісню "Я вже не ти". Ця відеоробота…
Український актор Артур Логай поділився відвертими спогадами про важкий період у своєму житті, який йому…
Швидкий квасолевий суп — поживна й ароматна страва, яку можна приготувати всього за годину. Завдяки…
Смажені креветки з ароматом часнику — це чудова страва для поціновувачів морепродуктів. Легкі в приготуванні,…
Вареники з квашеною капустою — це класична українська страва з яскравим кисло-солодким смаком, яка ідеально…
Український комік та зірка шоу "Ліга сміху" Віктор Розовий, який навесні цього року отримав важке…