Поки є кабачки, цю закуску хочеться готувати і їсти знову і знову. Тим більше, що вона готується за лічені хвилини. Головна особливість цієї закуски – у правильній обробці кабачків. А потім вжик-вжик і готово! Такий соус можна мазати на хліб, подавати до м’яса чи риби та й просто без нічого їсти.
Інгредієнти:
- Кабачок – 300 г
- Часник – 20 г або до смаку
- Зелена цибуля – 20 г
- Рослинна олія – 1 ст.л.
- Бальзамічний оцет – 1 ст.л.
- Сіль, гострий перець – за смаком
Приготування:
Поріжте кабачок на кружечки і обсмажте на гарячій сковороді без олії з двох сторін. Завдяки цьому в соусі буде легкий аромат серпанку. Так само чинимо і з неочищеним часником.
Потім очищений часник покладіть у миску з кабачком і нарізаною зеленою цибулею. Пробийте блендером.
Додайте сіль, перець, оцет та олію. Перемішайте. От і все! Можна подавати на стіл.
Смачного!