Рецепти

Закуска з кабачків, яка ніколи не “набридає”: готується просто зі звичайних інгредієнтів

Ця закуска і святковий стіл прикрасить, і сім’ю за вечерею порадує. Приготуйте і ви переконаєтеся, наскільки це смачно і при цьому просто.

Це той випадок, коли закуска не набридає. Хоч скільки приготуй – все буде мало.

Інгредієнти:

  • кабачок – 1 шт
  • сир плавлений – 50 г
  • морква по-корейськи – 50-70 г
  • трохи борошна
  • сіль перець
  • гілочки зелені для прикраси

Приготування:

Основа нашої закуски – це молоді кабачки. Ріжемо їх кружальцями. солимо і перчимо, а потім обвалюємо в борошні. Запаніровані кабачки смажимо на сковороді до рум’яності.

А далі ось що робимо:

Беремо плавлений сир та намазуємо ложкою на обсмажений кабачок. Зверху викладаємо корейську морквину. Готово! Можна прикрасити гілочками зелені.

Як бачите, все дуже просто та швидко! Смачного!

Останні новини

Якісний ремонт бутіку в Києві під ключ: з чого складається і в кого замовити

Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…