Ця закуска і святковий стіл прикрасить, і сім’ю за вечерею порадує. Приготуйте і ви переконаєтеся, наскільки це смачно і при цьому просто.
Це той випадок, коли закуска не набридає. Хоч скільки приготуй – все буде мало.
Інгредієнти:
Приготування:
Основа нашої закуски – це молоді кабачки. Ріжемо їх кружальцями. солимо і перчимо, а потім обвалюємо в борошні. Запаніровані кабачки смажимо на сковороді до рум’яності.
А далі ось що робимо:
Беремо плавлений сир та намазуємо ложкою на обсмажений кабачок. Зверху викладаємо корейську морквину. Готово! Можна прикрасити гілочками зелені.
Як бачите, все дуже просто та швидко! Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…