Ця закуска і святковий стіл прикрасить, і сім’ю за вечерею порадує. Приготуйте і ви переконаєтеся, наскільки це смачно і при цьому просто.
Це той випадок, коли закуска не набридає. Хоч скільки приготуй – все буде мало.
Інгредієнти:
Приготування:
Основа нашої закуски – це молоді кабачки. Ріжемо їх кружальцями. солимо і перчимо, а потім обвалюємо в борошні. Запаніровані кабачки смажимо на сковороді до рум’яності.
А далі ось що робимо:
Беремо плавлений сир та намазуємо ложкою на обсмажений кабачок. Зверху викладаємо корейську морквину. Готово! Можна прикрасити гілочками зелені.
Як бачите, все дуже просто та швидко! Смачного!
Українська ведуча та акторка Даша Малахова відверто висловилася щодо мовного питання, яке, за її словами,…
Українська ведуча Маша Єфросиніна відверто розповіла про свого чоловіка Тимура Хромаєва, який нині служить у…
Салат «Принц» — ситна та ароматна страва з ніжною текстурою і виразним смаком, який досягається…
Соковиті та пікантні биті огірки — легка закуска з насиченим ароматом і цікавим смаком. Простий…
Люля-кебаб із курки — ароматна і соковита страва з приємною текстурою. Готується з доступних інгредієнтів…
Український співак Макс Барських презентував новий кліп на пісню "Я вже не ти". Ця відеоробота…