Нове

Закуска з кабачків, яка ніколи не “набридає”: готується просто зі звичайних інгредієнтів

Ця закуска і святковий стіл прикрасить, і сім’ю за вечерею порадує. Приготуйте і ви переконаєтеся, наскільки це смачно і при цьому просто.

Це той випадок, коли закуска не набридає. Хоч скільки приготуй – все буде мало.

Інгредієнти:

  • кабачок – 1 шт
  • сир плавлений – 50 г
  • морква по-корейськи – 50-70 г
  • трохи борошна
  • сіль перець
  • гілочки зелені для прикраси

Приготування:

Основа нашої закуски – це молоді кабачки. Ріжемо їх кружальцями. солимо і перчимо, а потім обвалюємо в борошні. Запаніровані кабачки смажимо на сковороді до рум’яності.

А далі ось що робимо:

Беремо плавлений сир та намазуємо ложкою на обсмажений кабачок. Зверху викладаємо корейську морквину. Готово! Можна прикрасити гілочками зелені.

Як бачите, все дуже просто та швидко! Смачного!

Нове

Популярне