Ця закуска і святковий стіл прикрасить, і сім’ю за вечерею порадує. Приготуйте і ви переконаєтеся, наскільки це смачно і при цьому просто.
Це той випадок, коли закуска не набридає. Хоч скільки приготуй – все буде мало.
Інгредієнти:
- кабачок – 1 шт
- сир плавлений – 50 г
- морква по-корейськи – 50-70 г
- трохи борошна
- сіль перець
- гілочки зелені для прикраси
Приготування:
Основа нашої закуски – це молоді кабачки. Ріжемо їх кружальцями. солимо і перчимо, а потім обвалюємо в борошні. Запаніровані кабачки смажимо на сковороді до рум’яності.
А далі ось що робимо:
Беремо плавлений сир та намазуємо ложкою на обсмажений кабачок. Зверху викладаємо корейську морквину. Готово! Можна прикрасити гілочками зелені.
Як бачите, все дуже просто та швидко! Смачного!