Це просто чудова закуска з баклажанів за своєю структурою та смаком справді чимось нагадує мариновані грибочки. Ця пікантна страва готується дуже просто, а на столі довго не затримується.
Крім того, закуску можна накрутити на зиму. З цього набору інгредієнтів виходить дві літрові банки.
Інгредієнти:
Приготування:
Баклажани нарізаємо невеликими кубиками і висипаємо в кип’ячену воду, щоб вони бланшувалися та варимо ще 4 хвилини після повторного закипання.
І зливаємо через сито чи друшляк, щоб остигли.
Бланшування – важливий етап заготівлі баклажанів про запас. Воно усуває специфічну гіркоту баклажан і дозволяє на тривалий термін зберегти їх без зміни форми та консистенції.
Нарізаємо дрібно кріп та часник. Цибулю ріжемо тоненькими півкільцями.
До остиглих баклажанів додаємо цибулю, часник і кріп. Посипаємо цукром, солимо, перчимо, вливаємо олію та оцет. Все добре перемішуємо.
Місткість накриваємо кришкою і відправляємо маринуватися в холодильник на 24 години. Періодично необхідно перемішувати баклажани, щоб баклажани добре промаринували.
Смачного! Готуйте із задоволенням!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…