Рецепти

Закохалася в цей торт із першого шматочка: неймовірно смачний торт із вишнею без випічки

Я думаю, що одного разу, приготувавши цей чудовий вишневий торт без випічки в домашніх умовах, ви полюбите цей десерт назавжди! Адже смак чудовий, вид святковий, а готувати просто!

Інгредієнти:

  • Сир – 320 г
  • Йогурт – 150 г
  • Цукор – 100 г
  • Вишня – 400 г
  • Какао-порошок – 2 ст.л.
  • Желатин – 30 г
  • Молоко – 80 мл
  • Тертий шоколад

Приготування:

У мисці з’єднуємо сир, цукор і йогурт без добавок. Пробиваємо занурювальним блендером до однорідної маси. Додаємо какао та перемішуємо.

У мисці з’єднуємо желатин і не велику кількість молока, перемішуємо. Розігріваємо желатин на водяній бані. Додаємо в сирну масу та перемішуємо.

І тепер додаємо заморожену вишню та перемішуємо. Перекладаємо у форму (18 см) і рівномірно розподіляємо формою.

Накриваємо харчовою плівкою та прибираємо торт у холодильник на 2-3 години.

Торт готовий. Виймаємо із форми і посипаємо зверху торт тертим шоколадом.

Зверху прикрашаємо м’ятою. Залишилося розрізати на порційні шматочки і подавати до столу.

Смачного!

Останні новини

Якісний ремонт бутіку в Києві під ключ: з чого складається і в кого замовити

Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…