Я думаю, що одного разу, приготувавши цей чудовий вишневий торт без випічки в домашніх умовах, ви полюбите цей десерт назавжди! Адже смак чудовий, вид святковий, а готувати просто!
Інгредієнти:
- Сир – 320 г
- Йогурт – 150 г
- Цукор – 100 г
- Вишня – 400 г
- Какао-порошок – 2 ст.л.
- Желатин – 30 г
- Молоко – 80 мл
- Тертий шоколад
Приготування:
У мисці з’єднуємо сир, цукор і йогурт без добавок. Пробиваємо занурювальним блендером до однорідної маси. Додаємо какао та перемішуємо.
У мисці з’єднуємо желатин і не велику кількість молока, перемішуємо. Розігріваємо желатин на водяній бані. Додаємо в сирну масу та перемішуємо.
І тепер додаємо заморожену вишню та перемішуємо. Перекладаємо у форму (18 см) і рівномірно розподіляємо формою.
Накриваємо харчовою плівкою та прибираємо торт у холодильник на 2-3 години.
Торт готовий. Виймаємо із форми і посипаємо зверху торт тертим шоколадом.
Зверху прикрашаємо м’ятою. Залишилося розрізати на порційні шматочки і подавати до столу.
Смачного!