Найсмачніший, вологий, повітряний кекс із ніжною текстурою! І жодного торта не треба. Готувати на раз-два – просто все змішати і в духовку. Мінімум продуктів, які завжди під рукою.
Інгредієнти:
Приготування:
До яєць вливаємо яйця, додаємо ванільний екстракт, додаємо цукор, розбиваємо міксером. Додаємо олію, йогурт і збиваємо.
Борошно з’єднуємо з розпушувачем та висипаємо у підготовлену суміш. Виливаємо у форму 25х11 сантиметрів і розрівнюємо.
З яблук зчищаємо шкірку та натираємо на великій тертці. Додаємо горіхи, коричневий цукор, корицю та перемішуємо.
Викладаємо горіхову масу рівномірно поверх тіста. Відправляємо у розігріту до ста вісімдесяти градусів духовку – на тридцять п’ять-сорок хвилин.
Готовий кекс поливаємо карамеллю або згущеним молоком.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…