Найсмачніший, вологий, повітряний кекс із ніжною текстурою! І жодного торта не треба. Готувати на раз-два – просто все змішати і в духовку. Мінімум продуктів, які завжди під рукою.
Інгредієнти:
Приготування:
До яєць вливаємо яйця, додаємо ванільний екстракт, додаємо цукор, розбиваємо міксером. Додаємо олію, йогурт і збиваємо.
Борошно з’єднуємо з розпушувачем та висипаємо у підготовлену суміш. Виливаємо у форму 25х11 сантиметрів і розрівнюємо.
З яблук зчищаємо шкірку та натираємо на великій тертці. Додаємо горіхи, коричневий цукор, корицю та перемішуємо.
Викладаємо горіхову масу рівномірно поверх тіста. Відправляємо у розігріту до ста вісімдесяти градусів духовку – на тридцять п’ять-сорок хвилин.
Готовий кекс поливаємо карамеллю або згущеним молоком.
Смачного!
Люля-кебаб із курки — ароматна і соковита страва з приємною текстурою. Готується з доступних інгредієнтів…
Український співак Макс Барських презентував новий кліп на пісню "Я вже не ти". Ця відеоробота…
Український актор Артур Логай поділився відвертими спогадами про важкий період у своєму житті, який йому…
Швидкий квасолевий суп — поживна й ароматна страва, яку можна приготувати всього за годину. Завдяки…
Смажені креветки з ароматом часнику — це чудова страва для поціновувачів морепродуктів. Легкі в приготуванні,…
Вареники з квашеною капустою — це класична українська страва з яскравим кисло-солодким смаком, яка ідеально…