Найсмачніший, вологий, повітряний кекс із ніжною текстурою! І жодного торта не треба. Готувати на раз-два – просто все змішати і в духовку. Мінімум продуктів, які завжди під рукою.
Інгредієнти:
Приготування:
До яєць вливаємо яйця, додаємо ванільний екстракт, додаємо цукор, розбиваємо міксером. Додаємо олію, йогурт і збиваємо.
Борошно з’єднуємо з розпушувачем та висипаємо у підготовлену суміш. Виливаємо у форму 25х11 сантиметрів і розрівнюємо.
З яблук зчищаємо шкірку та натираємо на великій тертці. Додаємо горіхи, коричневий цукор, корицю та перемішуємо.
Викладаємо горіхову масу рівномірно поверх тіста. Відправляємо у розігріту до ста вісімдесяти градусів духовку – на тридцять п’ять-сорок хвилин.
Готовий кекс поливаємо карамеллю або згущеним молоком.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…