Нещодавно я відкрила для себе один рецепт, який мені дуже сподобався. Страву цю я готую на вечерю і знадобиться нам для неї картопля та фарш. З цих двох основних інгредієнтів я готую – картопляні рулетики з фаршем. Смачна, ситна і проста страва. Рекомендую спробувати.
Інгредієнти:
Приготування:
Картоплю натираємо на дрібній тертці.
Додаємо до картоплі 2 яйця, сіль, спеції та 4-5 ст.л борошна. Все добре перемішуємо і картопляне тісто на млинці готове.
Смажимо тонкі картопляні млинці на сковороді з обох боків.
Картопляні млинці виходять апетитними та рум’яними, їх можна їсти просто без начинки зі сметаною, дуже смачно.
Але я готую сьогодні із начинкою. Для неї мені знадобиться 600 г фаршу.
До фаршу додаємо подрібнену цибулю, солимо і додаємо спеції до смаку. Перемішуємо і готова начинка.
Тепер кожен картопляний млинець намазуємо тонким шаром фаршу.
Згортаємо млинець із фаршем у рулет.
Рулетики укладаємо у форму та змащуємо їх сметаною.
Форму накриваємо фольгою і ставимо запікатися в духовку розігріту до 180 С на 30-35 хвилин. За 10 хвилин до закінчення можна зняти фольгу, щоб рулетики підрум’янилися.
Все готово. Картопляні млинці з фаршем стануть чудовою вечерею. Ми любимо їсти їх зі сметаною. Спробуйте.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…