Сьогодні поділюся рецептом дуже смачного шоколадного печива. Брауні готується легко, виходить з скоринкою і м’яке всередині! Гарні тріщини на печиві, дуже подобаються дітям та дорослим)
Інгредієнти:
Випікати при 180 ° ~ 15 хвилин. Час випікання та температура залежать від особливостей духовки
Приготування:
У шоколад додаю вершкове масло і розтоплюю в мікрохвильовій печі короткими імпульсами по 2-3 секунди. Можна обережно розтопити шоколад на водяній бані. Розтопленому шоколаду даю охолонути
У тарілку для змішування розбиваю 2 яйця, додаю цукор, ванільний цукор та сіль за смаком.
Добре збиваю міксером, приблизно 3-4 хвилини. Маса має збільшитися в обсязі та посвітлішати.
Виливаю розтоплений остиглий шоколад.
Перемішую спочатку міксером, потім трохи лопаткою, щоб маса стала рівномірною.
Висипаю борошно та замішую густе м’яке тісто.
Перемішую. Печиво на лист викладаю ложкою для морозива. Випікається печиво за температури 180 градусів приблизно 15 хвилин.
Відразу після випікання печиво дуже м’яке треба дати йому повністю охолонути!
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…